Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
14 éve | Szőke Sándorné Ágota | 2 hozzászólás
Csokis diós pite
A gyerekek kedvence lesz ez a finom diós csokoládés pite, amely egész évben remek édesség a családnak.
Hozzávalók: 20dk liszt,20dk vaj,30dk cukor,10 tojás,1cs sütőpor,20dk étcsokoládé bevonó,25dk dió. A vajat 15dk cukorral habosra keverjük, majd egyenként beledolgozzuk a tojások sárgáját, hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, majd összekeverjük a tésztát, és sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk. A tojásfehérjéből kemény habot verünk, közben fokozatosan hozzáadjuk a maradék cukrot, 10dk csokoládét finomra aprítunk, és a durvára vágott dióval együtt a tojáshabba forgatjuk.
Bolgár brokkoli recept, receptek
Hozzávalók:
40 dkg brokkoli
20 dkg liszt
4 dl sör
2 tojás
Só, őrölt szerecsendió
Olaj a sütéshez
Elkészítés:
A friss brokkolit gyengén
sós-ecetes vízben félig puhára főzzük. Közben lisztből tojással és sörrel sűrű
palacsintatésztát készítünk, amelyet sóval, reszelt szerecsendióval ízesítünk. A jól lecsurgatott
brokkolirózsákat a masszába mártjuk, majd bő, forró zsiradékban kisütjük.
|
|
14 éve | Szőke Sándorné Ágota | 3 hozzászólás
Cékla: a magyar Aloe Vera |
A sötétvörös, ízletes cékla több, mint étek: valódi gyógyír számtalan betegségre, és olyan adalékanyag-mentes vitaminbomba, amely sokkal többet ér, mint bármilyen mesterséges készítmény.
A cékla kiváló többek között a bőrbetegségek kezelésére, fáradtság ellen, hólyagpanaszokra, keringési rendellenességekre, a klimax tüneteinek enyhítésére, májpanaszok kezelésére, menstruációs zavarokra, a nyirokrendszer zavarainak kezelésére, szempanaszokra - mint például a szemfáradás vagy szürkehályog -, szív-, és vérnyomás rendellenességeinek kezelésére, valamint vesepanaszokra egyaránt.
14 éve | Szőke Sándorné Ágota | 0 hozzászólás
Egy ennivaló kék bogyó: az áfonya |
A frissen mosott áfonya üdítő és vitamindús gyümölcs, amelyet azonnal elfogyaszthatunk, vagy tetszőlegesen felhasználhatunk levesek, szószok, sütemények, fagylaltok és szörpök készítéséhez.
Ma már minden nagyobb áruházban vagy zöldségesnél vásárolhatunk áfonyát: általában pici műanyag dobozokban árulják a kövér sötétkék, evésre csábító bogyókat.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás