Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Talán nem annyira sokan kedvelik a bárányhúst, de mégis növekszik azoknak a száma, akik megpróbálkoznak vele néha-néha.
Az elkészítési módját tekinte nagyon sokmindenre oda kell figyelni sütése során, és az sem mindegy, hogy a bárányhús árak, hogyan alakulnak manapság.
7 éve | Paszti Toth Judit | 0 hozzászólás
Hogyan tudod életere kelteni mindig fagyos végtagjaidat?Kedvezz a vérkeringésednek!Katt ide:
|
|
10 éve | Kőszeghy Anna | 0 hozzászólás
A következő receptet azoknak ajánlom, akik könnyen hozzájutnak friss halhoz.
A keszegeket megtisztítjuk, fejüket levágjuk, kibelezzük, besózzuk és
12 órát állni hagyjuk. Lábasba tesszük, ráöntünk annyi vizet és olajat
(egyenlő mennyiségben), hogy befedje. Babérlevelet, mustármagot teszünk
hozzá és lefedve 8 órán át parányi lángon pároljuk, igy a halak szálkája
teljesen átfő. Szardínia jellegű lesz.
Citrommal, vajjal eldolgozva kenyérre kenhető.
Ezt a receptet a 70-e években találtam egyújságban.
11 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás
11 éve | Takács Nóra | 0 hozzászólás
Ittjartam.hu: étterem vélemények és szállásértékelések egy weboldalon. Szeretnéd kideríteni, hogy milyen szállásra érdemes foglalnod, mely éttermekbe éri meg vacsorázni? Mi olyan pártatlan fogyasztók értékeléseit gyűjtjük össze teneked, melyek okán könnyen megvédheted magatokat a kellemetlenségektől. A turisztikában különösen fontos hogy tökéletes minőségű kiszolgálást kapj, ezzel szemben nagyon nehéz előzőleg eldönteni, hogy a kiválónak látszó vendéglátónál, vagy szálláshelyen kétségkívül azt nyújtják, amit vársz.
11 éve | Nagypál Szabina | 0 hozzászólás
Internetes ételrendelés Magyarország teljes területén: Falatozz.hu. Pizzarendelés Budapesten és országszerte. Hogyha fővárosi vagy akkor kerületekre szűrve, viszont ha nem, akkor településenként szűrheted az egységek kínálatát. Abban az esetben ha weblapunkon rendeled meg az ebéded, vagy vacsorád, ebben az esetben mostanában egy fantasztikus tábla számítógépet nyerhetsz minden hónapban. Ne hagy ki a sanszot, nem árt betérni és enni! Olasz kaják, magyaros ételek és ritkaságok szintúgy megtalálhatók az étlapunkon.
Az év vége felé haladva, mindenhol felpezsdül az élet, mely magával hozza a jobbnál jobb Akciós ajánlatokat, vásárlási lehetőségeket. Mi is felpörgettük magunkat, hogy újdonságainkkal, kihagyhatatlan választékainkkal és természetesen fantasztikus árainkkal és akcióinkkal a vásárlóink kedvében járjunk. Reméljük ajánlatainkkal ”Felforrósítjuk a Hangulatot” az elkövetkezendő hetekben.
További érdekességeket, információkat, ajánlatokat nyomon követhetitek az alábbi oldalunkon is.
Aki még soha nem kóstolt igazi sütőtököt, azt gondolhatja, az aminek ennyi jótékony hatása van, csak rossz ízű lehet. Az így vélekedőket és a szkeptikusokat biztosíthatjuk, tévednek! Egy olyan zöldség, ami talán sütve a legfinomabb, de készíthető belőle ízletes leves, főzelék, sütemény, lekvár, ivólé érdemes a kipróbálásra és a család étrendjébe történő beillesztésre. Ritka az a zöldségféle, mint a sütőtök, amely három olyan fontos jellemzőt egyesít, mint az egészségesség, finom íz és elérhető ár.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu