Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:20 dkg zsír,30 dkg cukor, 2 dl tej,2 tojás sárgája,1 sütőpor, 75 dkg liszt.A liszt kivételével az anyagokat kikeverjük, ehhez adjuk majd apránként a sütőporos lisztet. Egy könnyü tésztát kapunk. Kis gombócokat készítünk. Kissé távol egymástól sütőlapra tesszük és világosra sütjük.Még melegen óvatosan kikaparjuk a belsejét kis kanállal, vagy késsel.
Töltelék:4 dl tejben 20 dkg cukrot,15 dkg darált diót és egy kevés kakaót felfőzünk. Kihülés után hozzáöntjük a kikapart tésztához,amit ízesíthetünk rummal és baracklekvárral. Ha híg a massza,darált kekszet tehetünk hozzá. Ezzel megtöltjük a félgömböket, majd kettőt összepárosítunk. Ezután higított ételfestékkel vagy aromával lekenjüka kész barackokat és kristálycukorban megforgatjuk. Mentalevelet és csokidarabkákat tettem a közepükre.Fogyasztás előtt azért néhány órát hagyjuk pohenni a kész sütiket.Kb 50-54 db barack lett belőle.Leszámítva, ami összetört közben.Persze ez attól függ, mekkorákat készítünk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!