Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 50 dkg liszt,2,5 dl langyos tej,2 db tojás /felvert/8 dkg olvasztott vaj,csipet só,2 evőkanál porcukor,2 dkg élesztő.
Elkészítése: Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk.Ezután lágy, kelt tésztát gyúrunk. Letakarva duplájára kelesztjük.
Én papírtörölköző és alufólia gurigákat daraboltam fel,azután betekertem alufóliával mindegyiket. A megkelt tésztát kisodortam, derelyevágóval csíkokat készítettem. A hengerekre tekertem szép sorban. Azután lekentem olvasztott vajjal és megforgattam -most éppen - fahéjas kristálycukorban. Szépen beleállítottam a hengereket egy tepsibe,majd előmelegített sütőben pirosra sütöttem. A kész kürtös kalácsok könnyen lejönnek az alufóliás hengerekről. Nagyon finom, főleg melegen.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!