Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
Barna tészta:15 dkg liszt,5 dkg vaj,7 dkg cukor,kevés sütőpor,1 evőkanál tejföl,1 kanál kakaó
Fehér tészta:
50 dkg liszt,20 dkg vaj,25 dkg cukor,1 tojás,1/2 tasak sütőpor,3-4 evőkanál tejföl
Krém:6 dl tej, 2 cs vaniliapudingpor,20 dkg cukor,25 dkg vaj, 2 tasak vaniliás cukor
Tetejére: 2 tojás fehérje,20 dkg cukor
Ezenkívül lekvár és darabos dió
Elkészítése:
A barna tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 3 felé vesszük és a hütőbe tesszük.
A krémhez megfőzzük a pudingot és hülni hagyjuk.Ezután a vajat és a cukrot habosra keverjük és hozzáadjuk a pudinghoz.Krémesre keverjük.
A fehér tésztát elkészítjük a hozzávalókból és 3 részre osztjuk.Kinyújtunk egy lapot.Sütőpapírt teszünk a tepsi hátára és ráhelyezzük. Megkenjük lekvárral, megszórjuk darabos dióval és ráreszelünk egy rész barna tésztát. Megsütjük. Így járunk el a másik kettő lappal is. Az első lapot megtöltjük a krém felével, rátesszük a második lapot, erre is krém kerül, majd befedjük a harmadik lappal.
2 tojásból kemény habot verünk gőz fölött, belekeverjük a cukrot.Amikor már jó sürü a hab, a tészta tetejére simítjuk. Rövid időre félretesszük , a habnak száradni kell, utána szeletelhetjük.
Provident személyi kölcsön
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!