Recept: Frissen sült kenyerem (kép)

Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1471 fő
  • Képek - 533 db
  • Videók - 3 db
  • Blogbejegyzések - 81 db
  • Fórumtémák - 7 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Magyar konyha klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1471 fő
  • Képek - 533 db
  • Videók - 3 db
  • Blogbejegyzések - 81 db
  • Fórumtémák - 7 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Magyar konyha klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1471 fő
  • Képek - 533 db
  • Videók - 3 db
  • Blogbejegyzések - 81 db
  • Fórumtémák - 7 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Magyar konyha klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1471 fő
  • Képek - 533 db
  • Videók - 3 db
  • Blogbejegyzések - 81 db
  • Fórumtémák - 7 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Magyar konyha klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Frissen sült kenyerem

Hozzávalók:
40 dkg finomliszt,
1 dl kefír,
1 dl víz,
1 evőkanál cukor,
2 dkg élesztő,
1 evőkanál étolaj,
1 kiskanál só.

Elkészítése:
A liszteket egy tálba szitáltam.Ezután beleöntöttem a kefírt és a vizet,rászórtam a sót, cukrot.Belemorzsoltam az élesztőt.Végül az étolajat tettem bele. Mindezt jól összedolgoztam. Amikor már szép sima volt a tészta, beliszteztem, letakartam konyharuhával és a duplájára kelesztettem.Ezután egyszer átgyúrtam formáztam. Sütőtálba tettem, bevágtam a tetejét.Lekentem vízzel, vigyázva, hogy a vágásra ne kerüljön .Megszórtam szezámmaggal és az akkor begyújtott sütőbe tettem.Egy kisebb lábasba vizet öntöttem és azt is a sütőbe helyeztem párologtatni. Kb. 45 perc múlva készen lett a szép ropogós kenyerem. Ezt a kenyeret fél adagból készítettem.

Látta 1014 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Marcsi ! Köszönöm a dícséretet. Újabban a kenyérsütőben csak dagasztok. De ez a kenyér a két kezem munkája ! Fél adag volt,könnyü volt dagasztani. Végül 35 dkg-os lett a kenyér.Szép napokat. Szia:Erzsi

Válasz

Domján Mária üzente 12 éve

Erzsike!!
Csak ámulok gyönyörű a kenyered.Nem is kenyérsütőbe sütötted ??Gratulálok.Puszi Marcsi

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu