Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
1kiló csont nélküli hosszúkarajt sózom borsozom .A sütőedény aljára egy kis vizet öntökés a húst egybe bele teszem.Fóliával lefedem.40-50percig 200fokon sütöm.Amikor kisűlt tányérra teszem és még forrón sárgabarack lekvárral megkenem.Sárgarépát karikára szeltem és sós vízbe puhára megfőztem és leszűrtem.Egy kis fej vöröshagymát leszeltem és olajon üvegesre pároltam,majd adtam hozzá 15deka vagdalt gombát és ezzel is még pároltam 1-2percig.szórtam rá 2lapos kanál lisztet 1deci vizet és 2deci tejszínnel elkevertem.Még kb 1percig összefőztem és a sárgarépa karikákat is hozzáadtam.A hús köré tettem a gombás ,sárgarépás mártást .Petrezselymes rizzsel tálaltam.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!