Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
4deci tej
10deka cukor
5deka margarin
4tojás
4zsemle
25deka alma
őrőlt fahéj
10deka darált mandula
barack lekvár
A tejből cukorból tojás sárgájából,margarin feléből öntetet keverünk.A zsemléket szép szeletekre vágjuk.Egy edényt vagy tepsit margarinnal kikenem A zsemleszeleteket az öntetbe beleforgatom és a tepsi aljára teszem Az almákat szép vékonyra szelem ,fahéjjal egy kis cukorral megdinctelem,ráteszem a zsemlékre.A mandulát ledarálom teszek bele cukorkát nem sokat és fahéjat rászórom az almára A maradék zsemlét beleforgatom az öntetbe ,és 20-30percig előmelegített sütőbe teszem.A tojások fehérjét én gőz felett cukorral és lekvárral keményre vertem Amikor a sütőből kiveszem ráteszem a tészta tetejére a habot ,mandula szirmokat megkaramelizálom és a hab tetejére teszem.Pár percre még vissza teszem a sütőbe.A tetején a mandula nem égett hanem karamelles
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!