Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
60 dkg karaj
5 dkg füstölt szalonna
1 fej vöröshagyma
3 ek. paradicsompüré
2 gerezd fokhagyma
só
Elkészítése:
A karajt felszeleteljük, majd kiklopfoljuk, besózzuk. Egy kisebb tepsit
kikenünk olajjal, majd kibéleljük vékony szalonnaszeletekkel. Erre
tegyünk hagymakarikákat, s a végén jöhetnek a hússzeletek. A tetejét
kenjük meg paradicsompürével, amit keverjünk ki fokhagymával, így jobb
ízt ad a húsnak. A tetejére pedig helyezzünk egy-egy szelet
paradicsomot. Az aljára öntsünk kevés vizet, majd takarjuk le
folpackkal, s tegyük be előmelegített sütőbe. Kb. 45 percig süssük,
amíg puha nem lesz a hús. A végén vegyük le a folpackot, s tegyük
vissza 5 percre, hogy megpiruljon a teteje. A végén reszelhetünk rá
sajtot, s burgonyapürével, rizzsel tálalhatjuk.
Elkészítési idő: 1 1/2 óra
Forrás: HölgyFórum
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
GOMBÁS BÉLSZÍN
TÖLTÖTT KRUMPLI
FASÍRTTEKERCS SAJTTAL