Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:30dkg liszt,1csomag sütőpor,22dkg vaj,10dkg cukor,1 tojás,1citrom,baracklekvár,
Tetejére:20dkg cukor,3tojás,15dkg dió,1csomag vaniliás cukor
Elkészitése:lisztet a sütőporral,a vajjal,a cukorral,az egész tojással,a reszelt citromhéjjal és a citrom levével alaposan összegyúrjuk.A tészta kétharmad részét kinyújtjuk és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.Megkenjük lekvárral.
Krémhez:a cukrot habosra keverjük a tojássárgákkal.Hozzáadjuk a darált diót ,vaniliás cukrot,majd a tojás fehérjékből vert habot is beleforgatjuk.Elsimitjuk a lekváros tésztalapon.Végül a maradék tésztából pálcikákat sodrunk és rácsozatot tesszünk a sütemény tetejére.
Mákkal is lehet késziteni.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!