Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a tésztához
30deka liszt
20deka margarin
10deka porcukor
1csg vanília
1csg sütőpor
2egész tojás
A hozzávalókat összegyúrom és ketté veszem.Az egyiket lappá kinyújtom és margarinnal kikent sütőlapra teszem.
Töltelék
kb 40deka szilvát megmostam és vékony csíkokra vágtam
10deka cukor
ízlés szerint fahéj
15deka darált mandula
A mandulát a kinyújtott lapra felét rászórtam,
Az összekevert szilvát a tűzhelyen kicsit átforgattam., csak egy két percig
Utána rátettem a mandulával meghintett tészta lapra.
A másikat is kinyújtottam és a szilvát befedtem vele.A tésztát kicsit megszurkáltam.
170-180fokon szép halvány barnára sütöttem.A tetejére porcukor mázat tettem
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!