Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
6 tojás
6kanál cukor
1csg sütőpor
4kanál liszt
4kanál étkezési keményítő
2kanál holland kakaópor
fél deci olaj
3kanál víz
A tojásokat a cukorral kb20 percig keverjük,hogy sűrű és habos legyen, majd óvatosan belekeverjük a sütőporos keményítős lisztet.Közepes méretű sütőpapiros tepsibe öntöm. a felét a másik felébe teszem a kakaóport és kanalanként a sárga tésztára teszem.180fokon 20-25 percig sütöm.Amikor kihűlt kettévágjuk és krémmel megtöltjük.
krém hozzávalói
6deci tej
2csg epres pudingpor
20 deka eper
25 deka margarin
25deka porcukor
Máz a tetejére
1csomag főzés nélküli epres pudingpor
18deka porcukor
18deka margarin
2kanál tej
A pudingot a szokásos módon felfőzöm.A porcukorból és a margarinból krémet készítek és a kihűlt pudinggal összekeverem.Az alsó lapra felét rákentem .Az epret apróra szeltem és a krémbe belenyomkodtam a többi krémet a tetejére tettem és a másik lapot rátettem és megkenjük a mázzal.A máz hozzávalóit gőz felett besűrítettem és a tészta tetejére simítottam.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!