Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói
60deka liszt
1sütőpor
1mk szalakálé
20deka zsír
15deka porcukor
2tojás sárgája
2kanál tejföl
A vanéliás krémhez
2tojás sárgája
fél liter tej
15deka cukor
2csg vaníliás puding
25deka margarin
Alma töltelékhez1kiló reszelt alma
10deka cukor
fahéj
2kanál vaj
A tetejére
2tojás fehérje
marcipán dísz
A tészta hozzávalóit összegyúrom,3lapot sütök belőle.A krémhez a pudingot megfőzöm,ha kihűlt a margarint hozzákeverem.Az almát a vajjal cukorral fahéjjal felteszem a gázra és addig párolom amíg a levét elfőtte.
Összeállítás
Az alsó lapot kicsit megkenem lekvárral,ráteszem az almát arra pedig a másik lapot a lapra teszem a pudingos krémet.A harmadik lapot vékonyan megkenem lekvárral és a tojás fehérjét amit gőz felett 1citrom levével felvertem ,rásimítom a lapra .A szeletekre marcipán almákat tettem.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!