Recept: Tyukhusleves (kép)

Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1471 fő
  • Képek - 533 db
  • Videók - 3 db
  • Blogbejegyzések - 81 db
  • Fórumtémák - 7 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Magyar konyha klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1471 fő
  • Képek - 533 db
  • Videók - 3 db
  • Blogbejegyzések - 81 db
  • Fórumtémák - 7 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Magyar konyha klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1471 fő
  • Képek - 533 db
  • Videók - 3 db
  • Blogbejegyzések - 81 db
  • Fórumtémák - 7 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Magyar konyha klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1471 fő
  • Képek - 533 db
  • Videók - 3 db
  • Blogbejegyzések - 81 db
  • Fórumtémák - 7 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Magyar konyha klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Tyukhusleves

Tulajdonképpen hogy készül a finom igazi házi tyúkhúsleves?
Biztos nem grizgaluskával mint az enyém. :)) Gondolom legalább csiga tésztával. Én vegeta és ilyesmi izfokozót nem használok, tanyasi baromfihoz biztos hogy felesleges.
Kinek mi a trükkje, véleménye?

tyukhusleves

Látta 1372 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

C Christina üzente 14 éve

Szivesen, Tudom Kedves Erzsike, én kikisérleteztem, volt hogy tettem bele pici szódabikarbónát de az nem kell akkor mindig szétdobta magát.
Szomszédomnak is elmondtam már de sosem követi amit mondok, és azt mondta nem sikerült. Remélem Te megpróbálod és tudatod hogy sikerüt, kiváncsi vagyok Üdv Christina

Válasz

Harasztia Györgyné Erzsi üzente 14 éve

Christina nagyon jó, hogy leírtad a grízgaluskát, hogy csinálod kipróbálom mert nekem csak ritkán sikerült eddig vagy túl lágy lett és szétfőtt, vagy túl kemény lett a közepe.Köszönöm

Válasz

Csillag Virág üzente 14 éve

Köszönöm! :)

Válasz

C Christina üzente 14 éve

A grizgaluskám az mindig tuti. :)
Már amikor a levest felteszem, felütök 2 tojást, egy szűk teáskanálnyi zsirt, pici borsot, sót. Csak annyi grizt hogy palacsintatészta sűrűségű, jól kikeverem, egy óra mulva megdagad, megint jól elkeverem, akkor estleg még adok hozzá pici grizt hogyha nem olyan nokedli szerű kemény. Még egy kicsit dagadhat.
Forrásban levő vizbe szaggatom teáskanállal, majd leveszem a gázt picire, hogy éppen hogy pezsegjen, akkor lefedem, a fedő alatt is csak pezsegjen.
Nem szabad nagyon forrnia. Esetleg hogyha túl nagyok meglehet kanállal forditgatni közben. Kiveszünk belőle és ha a közepe nem puha akkor tovább főzzük. Nem kell félni, hagyni kicsi lángon fedő alatt addig amig nem jó.
Nem 2 perc. :)))
Üdv. Christina

Válasz

Csillag Virág üzente 14 éve

Hogy csinálod a grízgaluskát?

Válasz

C Christina üzente 14 éve

Máskülönbem elég jó ize volt, erőspaprikával is.
Üdv. Christina

Válasz

Csillag Virág üzente 14 éve

Finom lehet. :)

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu