Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 24 dkg nyers, reszelt sárgarépa,70 dkg liszt,2 tasak instant élesztőpor, 20 dkg napraforgó mag,2 teáskanál cukor, 3 kávéskanál só,5 dl meleg víz.
Elkészítése:A lisztet az élesztőporral elkeverjük és egy tálba szitáljuk. Hozzáadjuk a többi hozzávalót és a robotgép dagasztóspiráljával sima tésztává dagasztjuk./persze, kézzel is ki lehet dagasztani /Meleg helyen letakarva kelni hagyjuk. A tésztát mégegyszer átgyúrjuk. Sütőpapírral bélelt formába tesszük és letakarva meleg helyen még 10 percig pihentetjük.Végül előmelegített sütőben 45 perc alatt készre sütjük.Rácson hagyjuk kihülni.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!