Recept: SZÉKELYKÁPOSZTA (kép)

Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1471 fő
  • Képek - 533 db
  • Videók - 3 db
  • Blogbejegyzések - 81 db
  • Fórumtémák - 7 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Magyar konyha klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1471 fő
  • Képek - 533 db
  • Videók - 3 db
  • Blogbejegyzések - 81 db
  • Fórumtémák - 7 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Magyar konyha klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1471 fő
  • Képek - 533 db
  • Videók - 3 db
  • Blogbejegyzések - 81 db
  • Fórumtémák - 7 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Magyar konyha klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1471 fő
  • Képek - 533 db
  • Videók - 3 db
  • Blogbejegyzések - 81 db
  • Fórumtémák - 7 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Magyar konyha klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

SZÉKELYKÁPOSZTA

A receptet itt találod meg:
http://www.szamoca.eoldal.hu/cikkek/husos-etelek/szekelykaposzta

Látta 5480 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Tóth Andrásné üzente 14 éve

Kedves Gyula!
Felénk ezt az ételt káposztás paszuj-nak nevezik.
Valóban csak az tudja milyen finom, aki már kóstolta.
Nem ám fogyókurás, és nem is epekimélő! ...de érdemes megkóstolni.

Válasz

Csillag Virág üzente 14 éve

Köszönöm a receptet!
Nagyon finom étel lehet.
Vidám szilvesztert és boldog új esztendőt!

Válasz

Horváth Gyula üzente 14 éve

Szia!Megértettem a gombócos dolgot.Most írok egy másik káposztás ételt,nem tudom hogy ismeritek-e,neve:baboskáposzta.
felrakjuk a babot vízbe főni,rakunk hozzá tv paprikát elszeletelve,vöröshagymát.hosszába csíkokra vágva,füstölt húst rakunk bele ez lehet csülök vagy akármi.Megfőtt a bab,akkorra már megfőtt a hús is és savanyú apró káposztát rakunk rá.Sűrített paradicsomot nyomatunk bele.Megfől a káposzta egy vékony rántást rakunk bele,ízesítés:babérlevél,só,delikát,mi egy picit csípősen szeretjük,fenséges étek.Boldog Újévet Kívánok!!!

Válasz

Csillag Virág üzente 14 éve

Kedves Gyula!
Nem vettem sértésnek azt, hogy te máshogyan tudod a receptet. Miért lenne ez sértés?
Ennek a klubnak éppen az a célja, hogy tanuljunk egymástól. Én nagyon szívesen tanulok tőled.
Nagyon örülök, hogy leírtad a te receptedet.

Ha megnézed a receptet ott, azon az oldalon, amit a kép alá írtam, láthatod, hogy az alap recept nálam is majdnem ugyanaz, ami nálad: pörkölt alapon savanyú káposzta. (Nálam oldalas nincs benne, de anyukám azt is szokott tenni bele.)
A húsgombócokat csak a recept végén, tippként írtam oda. Nálunk ugyanis így szereti a család. Kicsit "összeházasítottuk" a székelykáposztát a töltött káposztával.
Egyébként érdemes kipróbálni, mert nagyon finom.

Válasz

Horváth Gyula üzente 14 éve

Szia!Előbb nem sértésnek írtam,de én nem így tudom a székelykáposzta receptjét.A képen nagyon jól néz ki,de nem húsgombóccal kell készíteni.Sertéslapockával kockára össze vágva lehet bele rakni oldalast csíkokra össze vágva.Zsírosabb pörkölt alapot sok vöröshagymával,tv paprikával,enyhén erős paprika,megvárjuk még meg fől és utána rakjuk rá az apró savanyú káposztát.Arra vigyázzunk,hogy ne túl sok lé legyen rajt.Fűszerezés:babérlevél,vegeta,só ízlés szerint,tálalásnál aki gondolja tejföllel.Én így tudom az elkészítését.Kérlek írj ha nem így gondolod!

Válasz

Csillag Virág üzente 14 éve

Szerinted hogyan kell készíteni?
Köszönettel várunk minden jó receptet. Írd le, te hogy főzöd!

Válasz

Horváth Gyula üzente 14 éve

SZIA Nem tudom hogy mért székelykáposzta ez .Nem igy kel el késziteni .

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu