Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Vöröslencse leves bulgurral
Hozzávalók: 2 sárgarépa, 10 dkg vöröslencse, 2 gerezd fokhagyma, 2 szál zellerzöld, 2 csipet őrölt római kömény, 2 ek.olaj, 3 ek. bulgur, ízlés szerint só, bors, bio ételízesítő
A répát megpucolom, karikákra vágom majd egy lábasba olajat teszek. Ezen átforgatom a répát, felöntöm vízzelé s hagyom majdnem teljesen puhára főni. Közben ízesítem sóval, borssal és a vegetával. Amikor a répa már csak éppen roppanós beleszórom a lencsét és a római köményt. A zellerzöldet megmosom és apróra vágom, ezt és a bulgurt is hozzáadom. Készre főzöm, ha szükséges még ízesítem!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!