Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Elkészítése:
A rizst 6 dl forró vízbe szórjuk. Befedjük és 25 percig kis lángon főzzük. Leszűrjük és egy nagy tűzálló tálba tesszük. Az olajat felforrósítjuk, 5 percig pirítjuk benne az apróra vágott hagymát és a fokhagymát. Beletesszük a padlizsánt, a negyedekre vágott gombát, és még 1o percig főzzük. Beleszórjuk a majoránnát, a kakukkfüvet, a paprikát és a lisztet, 2-3 percig főzzük. Hozzáöntjük a tejet, és azzal még 5 percig főzzük. Végül beletesszük a szójaszószt és ellenőrizzük, hogy elég sós-e. A gombás-padlizsános keveréket a rizs tetejére öntjük. Lefedjük és előmelegített sütőben 18o fokon 3o percig sütjük.
Forrón tálaljuk.
Finom brokkolival vagy paradicsommal tálalva.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
HABOS SZILVÁS TÚRÓS szelet:
Édesítőszer, egy új fajta betegségokozó
Sajt készítés házilag...
Rakott rétes receptje...