Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Szebbnél szebb szőlőfürtök kínálják magukat a zöldséges pultokon, használja ki a szőlő szezont, amíg lehet. Íme, három finom őszi szőlős recept a konyhába!
Szőlőleves:
Finom hűs őszi leves recept, amit érdemes kipróbálni a szőlő szezonban.
Hozzávalók: 50dkg szőlő piros fehér, 4 dl kefir, 15 dkg porcukor, 1 kanál főzés nélküli vaníliás pudingpor, só.
A szőlőt mossuk, meg majd szemezzük le. A szőlőszemeket tegyük bele egy turmixgépbe, és a cukorral együtt turmixszoljuk össze. Az így kapott pépet nyomjuk át szitán, és öntsük át egy fazékba. Adjuk hozzá a kefirt, a pugindport, keverjük össze és ízlés szerint ízesítsük sóval. A szőlőlevest jól lehűtve hidegen tejszínhabbal és szőlőszemekkel tálaljuk.
Szőlős burgonyasaláta
Őszi finom és különleges kolbászos burgonyasaláta recept szőlővel.
Hozzávalók:
80dkg főtt burgonya, 20 dkg kolbász, 6 kanál olaj, 15 szem muskotályos szőlőszem,1 vöröshagyma, 2 csemege uborka, 1 dl száraz fehérbor, 1 cs. snidling, bors, só.
A paprikás kolbászt vágjuk fel karikára, majd kevés olajban pirítsuk meg. A hagymát és az uborkát is vágjuk fel, a burgonyát főzzük meg. Ha a burgonya megfőtt meghámozzuk és felkarikázzuk. Egy nagyobb salátás tálba lerakjuk a burgonyát, meglocsoljuk borral, meghintjük sóval, borssal, hozzáadjuk az uborkát, a szőlőt, és a hagymát majd összeforgatjuk. A szélére elrendezzük a kolbászkarikát, és felaprított snidlinggel megszórjuk.
Forrás: KERT-VARÁZS MAGAZIN
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!