Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
ELKÉSZÍTÉS
A citrom héját lereszeljük, majd a liszttel, a tojásokkal, csipetnyi
sóval, a cukorral, az olajjal és a tejjel simára keverjük. Lefedjük, és
30 percig állni hagyjuk. Kiolajozott serpenyőben 12 palacsintát sütünk.
A krémhez a tojásokat, a cukrot, a citromok levét és reszelt héját
kislábasban fakanállal simára keverjük, majd kislángon sűrűre főzzük.
Szitán áttörjük, és a vajjal simára keverjük. Vajjal kikenünk egy
ugyanakkora átmérőjű tortaformát, mint a palacsinták. Alulra
palacsintát teszünk, krémmel megkenjük, erre újabb palacsinta, majd
krém jön. Ezt addig folytatjuk, míg a hozzávalók elfogynak. A tetejére
palacsinta kerüljön. Forró sütőben átsütjük, majd kihűtjük, és tálra
borítjuk. Porcukorral megszórva tálaljuk.
Forrás: Fakanál
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!