Recept: BORZAS CSIRKECOMB

Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1471 fő
  • Képek - 533 db
  • Videók - 3 db
  • Blogbejegyzések - 81 db
  • Fórumtémák - 7 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Magyar konyha klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1471 fő
  • Képek - 533 db
  • Videók - 3 db
  • Blogbejegyzések - 81 db
  • Fórumtémák - 7 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Magyar konyha klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1471 fő
  • Képek - 533 db
  • Videók - 3 db
  • Blogbejegyzések - 81 db
  • Fórumtémák - 7 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Magyar konyha klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1471 fő
  • Képek - 533 db
  • Videók - 3 db
  • Blogbejegyzések - 81 db
  • Fórumtémák - 7 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Magyar konyha klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

network.hu

 Hozzávalók 4 személyre:

- 8 db csirkecomb
- 5 db burgonya
- 1 fej vöröshagyma
- 1 csokor kapor
- 5 evőkanál finom liszt
- 2 db tojás
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál erőspaprika-krém
- 1 evőkanál mustár
- 2 evőkanál Piros arany
- ízlés szerint só
- igény szerint étolaj
- 2 db zöldpaprika
- 1 db erős paprika
- 2 db kaliforniai paprika
- 1 szál póréhagyma
- 1 db padlizsán
- 1-3 db paradicsom

 

 

 

Elkészítése:

 Először a csirkecombokat pácoltam be az összenyomott fokhagyma, erőspaprikakrém, mustár, Piros Arany keverékével. Egy órát állt, pontosabban annyit, míg el nem készült a padlizsános paprikás köret. Ehhez a grillen a tárcsát használtam: előbb némi olajon megpároltam a karikára vágott pórét, majd az összes hozzávalót vékonyra szeletelve ráöntöttem. Jó félórát vett igénybe, míg igen kicsi parázson lassan átpárolódott a zöldség, éppen annyira, hogy még egy-egy paprikaszelet ropogós maradjon. Míg ez készült, lereszeltem a meghámozott krumplikat meg a hagymát, s a liszttel, sóval, felvert tojásokkal, apróra vágott kaporral egy masszát készítettem. (A krumplis masszát frissen kell elkészíteni, máskülönben a burgonya levet ereszt, s emiatt folyós lehet.)

Egy merőkanál segítségével a csirkecombokat a krumplis masszába merítettem, bőséges mennyiségű olajat hevítettem, majd a forró olajba csusszantottam. Mintegy félórán keresztül sütöttem, míg meg nem barnult. A borzas csirkét a párolt zöldséges ágyon tálaltam, s fehérbort kínáltam hozzá.

 

Forrás: Szabad Föld

Címkék: burgonya csirke krumpli magyaros zöldség

Kapcsolódó hírek:

  TÖLTÖTT KRUMPLI

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu