Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar konyha klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók 4 személyre:
Elkészítése:
Először
a csirkecombokat pácoltam be az összenyomott fokhagyma,
erőspaprikakrém, mustár, Piros Arany keverékével. Egy órát állt,
pontosabban annyit, míg el nem készült a padlizsános paprikás köret.
Ehhez a grillen a tárcsát használtam: előbb némi olajon megpároltam a
karikára vágott pórét, majd az összes hozzávalót vékonyra szeletelve
ráöntöttem. Jó félórát vett igénybe, míg igen kicsi parázson lassan
átpárolódott a zöldség, éppen annyira, hogy még egy-egy paprikaszelet
ropogós maradjon. Míg ez készült, lereszeltem a meghámozott krumplikat
meg a hagymát, s a liszttel, sóval, felvert tojásokkal, apróra vágott
kaporral egy masszát készítettem. (A krumplis masszát frissen kell
elkészíteni, máskülönben a burgonya levet ereszt, s emiatt folyós
lehet.)
Egy merőkanál segítségével a csirkecombokat a krumplis masszába merítettem, bőséges mennyiségű olajat hevítettem, majd a forró olajba csusszantottam. Mintegy félórán keresztül sütöttem, míg meg nem barnult. A borzas csirkét a párolt zöldséges ágyon tálaltam, s fehérbort kínáltam hozzá.
Forrás: Szabad Föld
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
TÖLTÖTT KRUMPLI