Recept: MAGYAR KONYHA (fórum)

Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1468 fő
  • Képek - 533 db
  • Videók - 3 db
  • Blogbejegyzések - 81 db
  • Fórumtémák - 7 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Magyar konyha klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1468 fő
  • Képek - 533 db
  • Videók - 3 db
  • Blogbejegyzések - 81 db
  • Fórumtémák - 7 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Magyar konyha klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1468 fő
  • Képek - 533 db
  • Videók - 3 db
  • Blogbejegyzések - 81 db
  • Fórumtémák - 7 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Magyar konyha klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Magyar konyha klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1468 fő
  • Képek - 533 db
  • Videók - 3 db
  • Blogbejegyzések - 81 db
  • Fórumtémák - 7 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Magyar konyha klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

MAGYAR KONYHA - [szavazás]

Ezt a témát Csillag Virág indította 8 éve

Szerinted melyik ételek nevezhetők tipikusan magyarnak?
Te hogyan készíted őket?

A FŐZÉS

83% SZÓRAKOZTAT

13% PIHENTET

0% NEM ÉRDEKEL

1% SZÁMOMRA KÉNYSZER

0% UTÁLATOS DOLOG

3% GORDON RAMSAY DOLGA

Hozzászólások eddig: 4

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

Csillag Virág üzente 7 éve

Ez nagyon jó!

Válasz

Varga Martin üzente 7 éve

Sziasztok!!
Varga Martin vagyok.
Egy 9 éves gyerek.
azért szavazok jóra mert szeretek főzni.

MARTIN

Válasz

Csillag Virág üzente 8 éve

SLAMBUC

Hozzávalók (kb 2-3 adaghoz)

1 nagyobb fej burgonya
kb 25 dkg lebbencs tészta

kb egy maréknyi szeletelt szalonna
(legjobb a zsír, nekem most húsos szalonna volt csak itthon)

bors
kevés ételízesítő (elhagyható, ha jó szalonnát vettünk)
zsír (eredetileg, de az olaj is megteszi)

A szalonnát a zsíron megpirítjuk, majd rádobjuk a szeletekre vágott burgonyát. 1-2 percig, lassú tűzőn (hogy ne süljön a krumpli) együtt pirítjuk őket, majd rátördeljük a lebbencs tésztát, néhányszor összekavarjuk, majd annyi vízzel öntjük fel, hogy az épphogy csak ellepje. A forrás utáni első néhány percben sűrűn kevergetjük, majd lassú tűzön, fedő alatt addig főzzük, míg a levét teljesen el nem főtte. Miután lezártuk alatta a tüzet, kb 10 percig nem emeljük le a fedőt róla.

Forrás: keverem-kavarom

23871_d1eeaf507d51_s

slambuc.JPG

Válasz

Csillag Virág üzente 8 éve

CSOKIS SÜTI

Hozzávalók:

12 dkg vaj
2 bögre cukor
2 tojás
2 tk vaníliaaroma (én egy csomag vaníliáscukrot használtam)
1 bögre liszt
3/4 bögre kakaópor
1 tk sütőpor
1 bögre tej

A vajat a cukorral, tojással és vaníliáscukorral habosra keverem.
A lisztet, kakaóport és a sütőport összekeverem, majd ezt 1 bögre tejjel felváltva adagolom a tojásos masszához.l 180 fokra előmelegített sütőben, kivajazott tepsiben, kb 35 perc alatt készre sütöm.

Forrás: keverem-kavarom

23870_2e613e74b8d7_s

csokis.jpg

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu